SBAOH T101 Pārnēsājama elektrostacija, 296Wh / 230V maiņstrāvaмs kontaktligzdas 42000 mAh

T101
  • Liela ietilpība: 42000 mAh ilgākai jaudai, atrodoties ceļā.
  • Viegls un pārnēsājams: sver tikai 1,6 kg, viegli pārnēsājams.
  • Daudzpusīga uzlāde: vairākas izejas tālruņiem, klēpjdatoriem, droniem un citiem.
  • Avārijas lukturītis: dubultā baltā LED zibspuldze ar dažādiem režīmiem.
  • Ātra uzlāde: trīs iespējas - maiņstrāva, saules panelis vai automašīnas adapteris.
  • Drošs un uzticams: uzlabota akumulatora pārvaldības sistēma.
  • Lieliski piemērots ārkārtas situācijām: ideāli piemērots kempingam.
205,70 €
AR PVN
Daudzums

Apraksts

Iepazīstinām ar SBAOH Portable Power Bank — jūsu uzticamais enerģijas risinājums

Esiet gatavs jebkurai situācijai, izmantojot SBAOH Portable Power Bank, kurai ir ievērojama 42 000 mAh ietilpība un viegls dizains, kas sver tikai 1,6 kg. Šī miniatūras spēkstacija ir ļoti jaudīga ar 155 Wh 14 Ah/11,1 V, nodrošinot jaudīgu 150 W izvadi (maksimālā jauda 200 W). Ērti nēsājiet to jebkur, izmantojot iebūvēto rokturi, padarot to lieliski piemērotu ārkārtas situācijām, kempinga braucieniem vai enerģijas vajadzībām, atrodoties ceļā.

Daudzpusīgas uzlādes iespējas: vienlaikus uzlādējiet vairākas ierīces, izmantojot izejas. SBAOH barošanas bankā ir iekļauta maiņstrāvas kontaktligzda (110 V, 155 Wh) klēpjdatoriem, monitoriem un citiem, līdzstrāvas pieslēgvietas (maksimums 10 A / 120 W) brīvdienu gaismām, automašīnu piederumiem un RC droniem. Tam ir arī 2 USB porti, 1 QC 3.0 USB un 1 QC 3.0 USB C, kas nodrošina tālruņus, planšetdatorus un citus sīkrīkus.

Avārijas apgaismojums un LCD displejs: aprīkots ar diviem baltiem LED lukturīšiem, pēc vajadzības izvēlieties starp vienmērīgu vai mirgojošu gaismas režīmu. LCD displejs sniedz būtisku informāciju par līdzstrāvas ieejas statusu, USB izejas statusu, maiņstrāvas izejas statusu un atlikušo jaudu.

Trīs uzlādes iespējas: vienkārši papildiniet enerģijas banku, izmantojot trīs metodes. Izmantojiet komplektā iekļauto maiņstrāvas adapteri ātrai uzlādei no sienas (apmēram 5 stundas). Izmantojiet videi draudzīgu saules paneļa uzlādi (saules panelis nav iekļauts komplektā) ar PD 20–100 W ieeju. Papildus ērtībai uzlādējiet, izmantojot automašīnas adapteri.

Uzlabota drošības tehnoloģija: iebūvētā akumulatora vadības sistēma (BMS) nodrošina optimālu drošību, nodrošinot sprieguma un temperatūras kontroli, kā arī aizsardzību pret īssavienojumiem un pārslodzes situācijām. Jaudas banka ir izstrādāta ar dzesēšanas atverēm, lai uzturētu drošu darba temperatūru.

Esiet gatavs jebkurām enerģijas vajadzībām, izmantojot SBAOH Portable Power Bank — jūsu uzticamo un daudzpusīgo enerģijas pavadoni katram piedzīvojumam un ārkārtas situācijai.

Produkta detaļas
T101

Datu lapa

Svars (kg)
1.6 kg
Jauda W
150
Akumulatora ietilpība
42000mAh (155Wh, 14Ah/11.1V)
16 produktu tajā pat kategorijā: