KLEEN-FLO K991 Degvielas piedeva, 150 ML

K991
  • Paaugstināta degvielas efektivitāte
  • Paaugstināta dzinēja veiktspēja
  • Samazinātas emisijas
  • Motora aizsardzība
  • Ērts un viegli lietojams
5,80 €
AR PVN
Daudzums

Apraksts

Uzlabojiet sava transportlīdzekļa veiktspēju ar KLEEN-FLO K991 degvielas piedevu | 150 ml

Uzlabojiet sava transportlīdzekļa veiktspēju ar KLEEN-FLO K991 degvielas piedevu. Šī augstākās kvalitātes degvielas apstrāde, kas pieejama ērtā 150 ML izmērā, uzlabo degvielas efektivitāti un nodrošina vienmērīgu dzinēja darbību.

KLEEN-FLO K991 degvielas piedeva attīra jūsu degvielas sistēmu, noņemot nogulsnes un uzkrāšanos, tādējādi uzlabojot degvielas sadegšanu un samazinot izmešus. Tas arī ieeļļo svarīgas dzinēja daļas, samazinot berzi un pagarinot dzinēja kalpošanas laiku.

Degvielas piedevas KLEEN-FLO K991 lietošana ir vienkārša. Uzpildot degvielu, vienkārši pievienojiet to degvielas tvertnei. Regulāra lietošana nodrošina tādas priekšrocības kā uzlabota degvielas ekonomija, vienmērīgāka dzinēja darbība un samazinātas emisijas.

Uzticieties KLEEN-FLO, uzticamam degvielas sistēmas apkopes zīmolam. Atbrīvojiet sava transportlīdzekļa potenciālu ar KLEEN-FLO K991 degvielas piedevu. Pasūtiet savu 150 ML pudeli jau šodien un izbaudiet labāku veiktspēju, paaugstinātu degvielas patēriņa efektivitāti un dzinēja aizsardzību.

Produkta detaļas
K991

Datu lapa

Tilpums
150 ml
16 produktu tajā pat kategorijā:

Norāde: 11352 LPGM10

Zīmols: Godmar

Gāzes vāciņš, Godmar, M10 LPG

Godmar LPG aizsprāgums M10 universālais aizsprāgums šķidro gāzi. Plūks tiek izmantots par degvielas uzpildes vārstu bumperī. Tas ir izturīgs pret triecieniem, laika apstākļiem un ārkārtīgi zemu un augstu temperatūru. Izgriezums: 10 mm

Cena 2,42 €
Vairāk
Pieejamās vispirms